sábado, 3 de septiembre de 2011

COMUNICAT DE PREMSA FACUA


FACUA Catalunya recolza les mobilitzacions contra el tancament de l'Hospital Dos de Maig
FACUA Catalunya crida als ciutadans a mobilitzar-se contra les retallades en la sanitat pública.

FACUA Catalunya mostra el seu suport a l'acampada dels empleats i veïns contra el tancament de l'Hospital Dos de Maig i les concentracions que es realitzen cada dia a les 20.00 hores davant del centre hospitalari.
L'Associació s'adhereix a la manifestació convocada aquest divendres a les 16.00 hores amb sortida des de l'hospital fins a la Conselleria de Salut, i fa una crida als consumidors a participar-hi.
Així mateix, FACUA Catalunya recollirà signatures contra el tancament de l'Hospital Dos de Maig a la seu de l'Associació, situada a Barcelona, al Carrer Provença, 546.
Retallades sanitàries
FACUA Catalunya comprèn la situació econòmica en la qual es troben les administracions públiques, però lamenta que la Generalitat no hagi comptat amb ajuntaments, ciutadania, associacions ni sindicats a l'hora de decidir aquestes retallades.
D'aquesta manera, l'Associació qüestiona que un servei essencial com és la sanitat hagi de ser objecte d'estalvi, i mostra la seva preocupació per que aquestes retallades suposin un primer pas cap a la privatització de la sanitat pública o el copagament.
FACUA Catalunya convida als ciutadans que desitgin denunciar qualsevol manca o vulguin assessorar-se sobre els seus drets al fet que cridin al Telèfon del Consumidor 936 112 927, o contactin amb l'Associació a través del correu electrònic catalunya@facua.org.

--
Gabinet de Comunicació
FACUA Catalunya - Consumidors en Acció
936 112 927
http://www.facua.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario