viernes, 15 de julio de 2011

NOTA DE PREMSA Generalitat de Catalunya 15/07


Convocats pel conseller Boi Ruiz, Creu Roja, un grup de professionals sanitaris i el Catsalut estudien la possibilitat de mantenir l'activitat sanitària a l'Hospital

Dos de Maig

 

Representants de Creu Roja i del Servei Català de la Salut (Catsalut) s’han reunit aquest matí a la conselleria de Salut amb un representant dels professionals de l’Hospital Dos de Maig. L’objectiu de la reunió, convocada pel conseller Boi Ruiz, era traslladar a Creu Roja la proposta realitzada per un grup de professionals del Consorci Sanitari Integral (CSI) per gestionar els serveis sanitaris de l’Hospital dos de Maig. Els participants a la reunió han assumit els compromisos següents:
 
  • Creu Roja es mostra disposada, com ha vingut fent des del 2001, a escoltar les diferents propostes que hi ha hagut i que finalment no varen reeixir per causes totalment alienes a l’entitat. En aquest cas, es mostra disposada, una vegada més, a considerar la proposta dels professionals del centre.
  • Els professionals que fan la proposta, i que són treballadors de l’Hospital Dos de Maig, confirmen la seva disponibilitat a realitzar una proposta econòmica i a assumir la gestió de l’atenció sanitària del centre si es donen les condicions adequades.
  • El Catsalut valorarà el pla d’empresa que presentin aquests professionals sanitaris a fi de garantir la viabilitat del projecte i la continuïtat dels serveis en el centre del Dos de Maig.
  • El Departament de Salut mostra la seva satisfacció per l’inici d’aquest procés i, a través del Catsalut, que és part directament implicada, col·laborarà amb les altres entitats en la recerca d’un acord satisfactori.
 
El Departament de Salut valora molt positivament el lideratge dels professionals amb aquesta iniciativa, i agraeix explícitament el sentit de responsabilitat de la Creu Roja al llarg de tot aquest procés de negociació.
 
Seran els professionals que fan la proposta qui traslladaran la informació detallada sobre la reunió d’avui als representants dels treballadors de l’Hospital Dos de Maig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario