viernes, 8 de julio de 2011

RETALL DE PREMSA: Ara.cat

L'Hospital Dos de Maig de Barcelona tancarà al setembre perquè ha de tornar l'edifici a la Creu Roja

El centre té 400 treballadors i la seva desaparició afectarà l'atenció sanitària de 135.000 usuaris. Salut desvincula el tancament de les retallades perquè ja estava planificat des de fa anys

 
L'Hospital Dos de Maig de Barcelona, que ofereix atenció concertada amb la sanitat pública, tancarà els seus serveis a partir del pròxim mes de setembre, perquè ha de tornar l'edifici a la seva propietària, la Creu Roja. Segons representants dels treballadors de l'hospital, el centre s'ha vist abocat al tancament després que la Creu Roja s'hagi negat a negociar una alternativa a la devolució de l'edifici, situat al carrer Dos de Maig, i on l'organització pretén instal·lar la seva seu central de Barcelona.
El tancament de l'Hospital Dos de Maig, que funciona des de fa 80 anys i compta amb consultes externes i amb habitacions per a ingressos hospitalaris, afectarà 135.000 usuaris que reben atenció sanitària en aquest centre i 400 treballadors. Això no obstant, el departament de Salut ha assegurat que el tancament està planificat des de fa anys i l'ha desvinculat de les retallades en la sanitat, alhora que garanteix que l'atenció sanitària que es realitzava a l'Hospital Dos de Maig es desviarà a altres centres pròxims.

1 comentario: