sábado, 9 de julio de 2011

RETALL DE PREMSA I VIDEO: BTV

Treballadors i usuaris es manifesten contra el tancament del Dos de Maig

 
Actualitzat el 08.07.2011 a les 20:09
Centenars de treballadors i usuaris de l'Hospital Dos de Maig s'han manifestat aquest divendres, matí i tarda, pels carrers adjacents al centre. Volen frenar-ne el tancament, previst per a aquest desembre. El problema és que la Creu Roja, propietària de l'edifici, vol recuperar-lo per fer-hi oficines.
L’hospital s’havia de tancar l’any passat amb el trasllat de l’activitat a l’Hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí. Finalment es va decidir mantenir-lo obert per donar cobertura als barris de la Sagrada Família i el Camp de l’Arpa. Ara, però, el Departament de Salut ha anunciat que els serveis que ofereix el centre es derivaran a d’altres punts de la zona.
La Creu Roja, propietària de l’edifici, que estava cedit fins a finals d’aquest any, reponsabilitza el Servei Català de la Salut del tancament, però es mostra oberta a seguir negociant amb la Generalitat els usos de l’espai, que preveu destinar a oficines.
El centre, que forma part del Consorci Sanitari Integral, té contractada l’activitat fins al final de 2012 amb el Servei Català de Salut. En la data que sigui, el tancament de l’Hospital Dos de Maig suposarà l’acomiadament de més de 400 treballadors.


*Si voleu veure el video, clickeu aqui
http://www.btvnoticies.cat/2011/07/08/treballadors-i-usuaris-es-manifesten-contra-el-tancament-del-dos-de-maig/

No hay comentarios:

Publicar un comentario