martes, 12 de julio de 2011

ACTES PREVISTOS PER LES PROPERES HORES


Dimarts 12 de juliol


20:00 h
Cassolada davant de l'Hospital Dos de Maig, cantonada Indústria /Dos de Maig


Dimecres 13 de juliol

19:30 h
HOSPITAL DE CAMPANYA a la plaça de Sant Jaume

21:00 h
Cassolada a la plaça de Sant Jaume



NECESSITEM TOT EL RECOLZAMENT POSSIBLE!!!!!!

NO AL TANCAMENT DEL DOS DE MAIG!!!!



3 comentarios:

  1. 518
    Esmena núm. 518
    D’addició
    GP d’Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa (147)
    Salut
    Nova disposició addicional
    El Govern, dins les previsions pressupostàries pel 2011, habilitarà la partida necessària per a l’adquisició de l’edifici on està situat l’Hospital Dos de Maig per tal de garantir la continuïtat de la seva activitat assistencial.



    ESTO ES MUY IMPORTANTE, YA QUE MAÑANA SE TRATA ESTE TEMA EN EL PARLAMENT.

    Fuente: http://www.parlament.cat/activitat/bopc/09b101.pdf PAGINA 64

    ResponderEliminar
  2. A l'any 1998, quan treballava en una empresa de Barcelona, va passar el següent.

    Primer van començar a endarrerir-nos progressivament el cobrament del sou, cada mensualitat uns dies més, de manera que al final, al cap d'un any i mig, s'havien acumular uns quants mesos d'endarreriment. Sempre va ser progressivament i amb promeses que aviat s'arreglaria.

    Mentrestant es van vendre les oficines de Plç. Gala Placídia i ens van posar en unes més petites i de lloguer en un altre edifici diferent.

    Sense advertir-nos van canviar d'administrador de l'empresa i van posar un testaferro.

    Finalment van tancar l'empresa sense indemnitzar els treballadors i devent varis mensualitats a cadascun. On van anar a parar els diners de la venda de les oficines? Els antics socis de l'empresa ho deuen saber però els treballadors vam anar a parar a l'atur i sense indemnitzacions.

    Això rep el nom de descapitalització.

    Què passa amb els serveis públics actualment? Estan rebaixant sous dels treballadors amb rumors que potser s'atraçarà el cobrament d'algunes mensualitats; no es renoven contractes temporals, es tanquen serveis i es volen vendre edificis com l'Hospital Dos de Maig, etc. Això no és descapitalitzar l'Estat?

    On aniran a parar tots aquests bens públics venuts a canvi d'alguns diners? Segons Benjamín Bastida, catedràtic d'economia política de la Universitat de Barcelona, a mans de les grans companyies financeres que els utilitzaran per poder seguir especulant en els mercats internacionals (http://miquelindignat.blogspot.com/2011/06/origen-causes-i-explicacio-de-la-crisi.html)

    ResponderEliminar