domingo, 10 de julio de 2011

Els treballadors de Dos de Maig DESCONEIXIEM les intencions de tancar el centre

Algunes noticies aparegudes a premsa i ràdio (El Periódico, Catalunya Ràdio) insisteixen en que els treballadors del centre coneixíem o ens esperàvem el tancament de l'hospital. Això NO ES CERT. 

Quan fa un any i mig es va obrir el nou Hospital Moisés Broggi, es va oferir a tota la plantilla del Dos de Maig traslladar-se al nou hospital. Molts (aproximadament un 80%) ho van acceptar, degut a que milloraven la seva situació laboral, però molts d'altres es van quedar ja que es va assegurar que el centre romandria obert. Fins i tot hi va haver gent d'altres centres del Consorci (CAP La Torrassa, Hospital General de l'Hospitalet...) que van canviar places d'allí per places del Dos de Maig per cobrir aquestes places lliures que s'havien generat a l'Hospital. Això seria impensable en el suposat que els treballadors tinguessin constància de les intencions de tancar el Dos de Maig. 

O menteixen intencionadament o ens prenen per tontos. 

NO A LES MENTIDES, NO A LA MANIPULACIÓ, NO AL TANCAMENT DEL DOS DE MAIG!

3 comentarios:

  1. Potser els periodistes no tenen tota la informació. Podríeu contactar amb ells i explicar-ho... Ho heu intentat?

    ResponderEliminar
  2. http://www.youtube.com/watch?v=NCXON2k6jc0

    VIDEO DE EUROPAPRESS

    ResponderEliminar
  3. Aquells que ens vam quedar a Dos de Maig vam fer una aposta per un projecte d'atenció integral i de proximitat, juntament amb les ABS. També van incorporar-se nous professionals no procedents del CSI, apostant per aquest projecte. Hi ha vida més enllà del Broggi!

    ResponderEliminar